Suomen
Urantia-seura ry
(HUOM: JavaScript on poissa käytöstä. Osa toiminnoista on estynyt!)

HEIJASTE -lehtiHeijaste

HEIJASTE on Suomen Urantia-seura r.y:n julkaisu, jota toimittaa seuran julkaisukomitea. Heijasteessa julkaistaan Urantia-kirjan aihepiiriin liittyviä kirjoituksia ja keskustelupuheenvuoroja. Heijaste toimii myös seuran tiedotus- ja ilmoituslehtenä. Heijaste-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Tilaukset ja muutokset

Heijasteen saavat kaikki seuran jäsenet, mutta lehti on myös vapaasti kenen tahansa tilattavissa. Parhaiten tilaukset hoituvat maksamalla seuran tilille tilausmaksun 15 euroa (vuosimaksu). Tilitiedot: IBAN= FI72 1427 3000 1021 26, BIC= NDEAFIHH. Pankkisiirron tiedoksi -kenttään kirjoita sitten nimesi ja osoitteesi, ja vielä teksti "Heijasteen uusi tilaus". Tilauksia ja muutoksia hoitaa seuran sihteeri, s-posti: sihteeri@urantia.fi. Lehti paperille painettuna ja kotiin postitettuna on maksullinen, mutta täällä sähköisesti luettuna se on maksuton.

HEIJASTE-lehti on ilmestynyt vuodesta 1985. 20 vuotisen toimituksen jälkeen (1985-2004) olemme koonneet kaikki tänä aikana ilmestyneet Heijasteet yhdelle CD-levylle / USB-tikulle, jonka voi tilata Tapio Pullilta , hintaan 20 euroa.

 

UAI JOURNALUAI Journal

UAI julkaisee omaa kansainvälistä lehteä UAI Journal, joka on Heijastetta vastaava julkaisu ja luettavissa englannin-, ranskan- ja espanjankielisenä nettiversiona täällä. UAI Journal ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Seura on resurssipulan takia toistaiseksi luopunut lehden suomentamisesta vuoden 2014 alusta alkaen.

 

TIDINGSTidings

Tidings-lehteä julkaisee UAI englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi. Sisältö on painottunut enemmän uutisiin ja ajankohtaisaiheisiin, kuin Urantia-kirjan opiskeluun. Lehti ilmestyy joka toinen kuukausi.