Suomen
Urantia-seura ry
(HUOM: JavaScript on poissa käytöstä. Osa toiminnoista on estynyt!)

HEIJASTE -lehtiHeijaste

HEIJASTE on Suomen Urantia-seura r.y:n julkaisu, jota toimittaa seuran julkaisukomitea. Heijasteessa julkaistaan Urantia-kirjan aihepiiriin liittyviä kirjoituksia ja keskustelupuheenvuoroja. Heijaste toimii myös seuran tiedotus- ja ilmoituslehtenä. Heijaste-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Tilaukset ja muutokset

Heijasteen saavat kaikki seuran jäsenet, mutta lehti on myös vapaasti kenen tahansa tilattavissa. Parhaiten tilaukset hoituvat maksamalla seuran tilille (Nordea, 142730-102126) tilausmaksun 15 euroa (vuosimaksu). Pankkisiirron tiedoksi -kenttään kirjoita sitten nimesi ja osoitteesi, ja vielä teksti "Heijasteen uusi tilaus". Tilauksia ja muutoksia hoitaa seuran sihteeri, s-posti: sihteeri@urantia.fi. Lehti paperille painettuna ja kotiin postitettuna on maksullinen, mutta täällä sähköisesti luettuna se on maksuton.

HEIJASTE-lehti on ilmestynyt vuodesta 1985. 20 vuotisen toimituksen jälkeen (1985-2004) olemme koonneet kaikki tänä aikana ilmestyneet Heijasteet yhdelle CD-ROM -levylle, jonka voi tilata Tapio Pullilta , hintaan 20 euroa.

 

UAI JOURNALUAI Journal

UAI julkaisee omaa kansainvälistä lehteä UAI Journal, joka on Heijastetta vastaava julkaisu ja luettavissa englannin-, ranskan- ja espanjankielisenä nettiversiona täällä. UAI Journal ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Seura on resurssipulan takia toistaiseksi luopunut lehden suomentamisesta vuoden 2014 alusta alkaen.

 

TIDINGSTidings

Tidings-lehteä julkaisee UAI englanniksi, espanjaksi ja ranskaksi. Sisältö on painottunut enemmän uutisiin ja ajankohtaisaiheisiin, kuin Urantia-kirjan opiskeluun. Lehti ilmestyy joka toinen kuukausi.


Sivun
alkuun